LASSEN VAN SIERHEKWERK

IMG_2326

Mooi sierhekwerk koopt u maar één keer. M. van der Heijden Metaaltechniek last en monteert sierhekwerk op maat. Alles wordt bij ons met de hand gemaakt. Dat maakt dat we voor u exclusief sierhekwerk kunnen maken. Een hekwerk wat niet in bulk verkrijgbaar is: iets unieks.

Al vele jaren bewijst M. van der Heijden Metaaltechniek dat het leveren van kwaliteitsproducten leidt tot tevreden klanten. "Vakmanschap"en "kwaliteit" zijn voor ons vanzelfsprekende begrippen. Steeds meer klanten hebben ervaren dat onze producten niet alleen mooi maar ook duurzaam zijn, voeg daar aan toe onze flexibiliteit en u zult begrijpen waarom steeds meer klanten met ons zaken doen.

Hoe gaan wij te werk bij het lassen van sierhekwerk?

U komt met uw idee/wens naar ons toe en dan gaan we dit samen bespreken. Wellicht heeft u een foto van sierhekwerk dat u aanspreekt of misschien heeft u zelf een ontwerp bedacht.  Het maakt voor ons niets uit. Voor elke aanvraag gaan we graag aan de slag.

We vragen u waar het sierhekwerk komt te staan en waar het voor bestemd is. Zo kunnen we meedenken naar de juiste oplossing voor het hekwerk. Wij garanderen een goed hekwerk met de juiste materialen, verdeling en luxe afwerking

Waarom zou u het lassen van sierhekwerk aan ons uitbesteden?

Ons werk klopt tot op de mm

We werken netjes en gestructureerd

We staan altijd voor u klaar

We denken met u mee

Enkele sierhekwerken die we gelast hebben.

Wilt u ook een sierhekwerk laten lassen?

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!