Vakkundige lasser

Maurice van der Heijden volgde na de Lagere Technische School diverse opleidingen bij de Stichting Metaal Opleidingen. Hierna volgde hij diverse las cursussen en werd een vakkundig lasser.

Vanaf 1986 werkte Maurice bij constructiebedrijven en in de trailerbouw. In 2009 waagde hij de stap als ZZP-er. En met succes: vanaf 2012 werkt Maurice van der Heijden vanuit een eigen werkplaats in Odiliapeel.        

Kenmerken Maurice van der Heijden

Afspraak is afspraak

Geen grote verhalen

Flexibel

Altijd tijd voor de klant

Nauwkeurig: het werk klopt tot op de millimeter

Meedenken met de klant om de beste oplossing te vinden

Lasser Maurice van der Heijden
Vakkundig lasser Maurice van der Heijden

Meer dan alleen lassen

Een lasser verbindt diverse metalen onderdelen van een object. Dit gaat met druk en/of warmte. Op de plaats van de verbinding brengt hij het metaal in vloeibare toestand aan en wordt het op de juiste manier afgekoeld waarmee een stabiele verbinding ontstaat. Maar Maurice doet veel meer. Hij doet ook zagen, tappen, boren, ponsen, vijlen, knippen snijbranden en vijlen. Alles gaat heel nauwkeurig.  Ze zeggen weleens aan het gereedschap herken je de vakman. Dat geldt 100 procent voor Maurice van der Heijden.

Maurice van der Heijden last machineframes, constructiewerk, industriële meubels, design onderdelen, sierhekwerk en barbecues. Of u komt met een schets of uitgebreide CAD-tekening: Maurice gaat graag voor u aan de slag.

Maurice: "Metaal is mijn passie. Ik vind het geweldig om in samenspraak met de klant mooie oplossingen met metaal te bedenken en te maken. Lasser is een mooi beroep!"

Bekijk het laswerk van Maurice van der Heijden

AANGESLOTEN BIJ:

CERTIFICERING: