LASWERK VOOR INDUSTRIËLE MEUBELS

eettafel-eiken-grof-ruw-boomstam-noesten-oud-massief-onderstel-poot-staal-metaal-zwart-1

Industriële meubels met metalen onderdelen zijn duurzaam en hebben een mooie industriële uitstraling. Ze zijn uniek omdat we alles handmatig op maat maken. Zo heeft u een product wat in geen enkele winkel verkrijgbaar is.

Doordat alles handmatig gemaakt wordt kunnen we specifieke wensen van de klant verwerken. Of het nu gaat om een stalen onderstel voor een tafel een RVS spiegelijst of een ijzeren TV-meubel, bij M. van der Heijden Metaaltechniek is alles mogelijk. Ook voor de juiste afwerking of uitstraling van het product geven we graag advies, of het nu industrieel of strak uitgevoerd moet worden.

Wie zijn onze klanten?

Interieurbouwers

Bent u interieurbouwer en zoekt u een partij voor het laswerk voor uw industiële meubels? Dan bent u bij M. van der Heijden Metaaltechniek op het juiste adres. Wij lassen en bewerken metaal op maat zodat u een uniek exclusief meubelstuk verkrijgt.

Particulieren

Heeft u een bijzondere wens voor een meubelstuk waar metalen onderdelen bij nodig zijn? Dan gaan we ook graag voor u aan de slag. Indien nodig werken we samen met interieursbouwers zodat we een compleet eindproduct kunnen opleveren.

Waarom zou u het laswerk voor industriële meubels aan ons uitbesteden?

Ons werk klopt tot op de mm

We werken netjes en gestructureerd

We staan altijd voor u klaar

We denken met u mee

Enkele voorbeelden van laswerk voor industriële meubels

Wilt u ook onderdelen voor uw industriële meubels laten lassen?

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!