LASSEN BARBECUES

IMG_4125

Barbecuen is letterlijk en figuurlijk "hot". Je ziet tegenwoordig allerlei bedrijven met barbecueproducten de markt op gaan. Maar ook veel particulieren vinden het leuk om met een speciale barbecue lekkere maaltijden te bereiden.

Heeft u een idee voor een barbecue in uw hoofd en kunt u deze niet in een winkel kopen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij lassen en monteren barbecues op maat.

Waarom zijn wij gespecialiseerd in het lassen van barbecues?

Metaal is een erg goede geleider van warmte. Door ons jarenlange ervaring in de metaal beheersen we de eigenschappen van de verschillende metaalsoorten. Dit betekent dat we goed mee kunnen denken aan de functies voor de barbecue. We bouwen barbecues met verschillende zones. Hiermee kunt u ingrediënten op verschillende temperaturen bereiden.

Een andere reden waarom we gespecialiseerd zijn in het lassen van barbecues komt door ons kwaliteitswerk. Wij leveren secuur en netjes laswerk af. Daarmee is uw barbecue straks ook een sierraad dat u met plezier aan uw klanten, vrienden of kennissen laat zien.

Waarom zou u uw barbecue door ons laten lassen?

Ons werk klopt tot op de mm

We werken netjes en gestructureerd

We staan altijd voor u klaar

We denken met u mee

Enkele barbecues die we gelast hebben.

Wilt u ook een barbecue laten lassen?

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!